2014.06.07 - Hírlevél - 2014/1

AD Solution proaktív értékesítés tréningek

2010.10.31 - Hírlevél - 2010. IV. negyedév

AD Solution Terepjárós Kalandtúrák 2010-2011.

Valamennyi hírünket elolvashatja a Hírek menüpontban.

2016. elején a Magyar Vállalkozók Üzleti Köre stratégiai partnerségre lépett az AD Solution-nel, hogy mindkét cég növekvő ügyfélkörének biztosítani tudják azokat a szolgáltatásokat és értékeket, melyek a partnerség keretében szinergikus hatásként erősítik és támogatják a piaci szereplők vállalkozási és humán fejlesztési elképzeléseit, kitűzött és megfogalmazott céljaikat.

MVÜK AD Solution

Együttműködésünk alapja, hogy a magyarországi vállalatokban az üzleti folyamatok mellé minőségi, a kor trendjeinek megfelelő humán képzési-és szervezetfejlesztési portfóliót is biztosítsunk.

Azt gondoljuk, hogy azok a döntéshozók, vezetők, akik megtisztelik az Mvük kapcsolatépítő programjait, az AD Solution képviselőjével beszélgetve más dimenziójú megoldásokat is kapnak a megszokottak mellett vállalatuk sikerességének és eredményességének növelésére.

Célunk, hogy ügyfélközpontúan, aktívan meghallgatva az ügyfelet, majd közösen gondolkodva a szervezet, szervezeti egységek igényeinek megfelelően értéknövelő megoldásokat kínáljunk. Az Mvük platformja pedig lehetőséget biztosít a tapasztalatok és tudás megosztására, így segítve hozzá mindenkit egy még magasabb színvonalú üzleti kultúra megteremtéséhez, melyet a közösen elért sikerek hívnak életre.

MVÜK - AD Solution