2014.06.07 - Hírlevél - 2014/1

AD Solution proaktív értékesítés tréningek

2010.10.31 - Hírlevél - 2010. IV. negyedév

AD Solution Terepjárós Kalandtúrák 2010-2011.

Valamennyi hírünket elolvashatja a Hírek menüpontban.

A mai gyorsan változó külső és belső vállalati viszonyok között nehéz pontosan feltérképezni valaki teljesítményét. Az egyéni és csoportos fejlesztéseknél már nem tartjuk elégségesnek a klasszikus tréning módszereket. Több ezer képzési nap tapasztalatával a hátunk mögött fejlesztettük ki a DDI módszertan alapú komplex képzési rendszerünket. Legyen a résztvevő számára akár ismeretlen a tréningkultúra, vagy éppen „túltréningezett”, nálunk pontosan azt kapja, ami a készségszintjének megfelelő és fejlődési igényének optimális. Így a vállalat is egy motivált, a fejlesztett készségeit alkalmazó kollégával dolgozik tovább, aki teljesítményével az elvártaknak megfelelően járul hozzá a szervezet sikeréhez.

Elhibázott stratégiának tartjuk a tréningnapokban való gondolkodást. A vállalati stratégiák részeként ma átgondolt és céltudatosan összeállított komplex fejlesztési rendszerekben, koncepciókban gondolkodunk. A módszertanok szinergikus hatásai, az egymásra épülő készségrendszerek szavatolják a kitűzött célokhoz kapcsolt eredményességet.

Vezetőfejlesztés 3 stílusrendszerrel

Az embereket, munkavállalókat csak tudatosan lehet vezetni. A rendelkezésre álló vezetői eszköztárat tudatosan kell kezelni, alkalmazni, fenntartani és megújítani. A cél ezen a területen mindig egy irányba mutat: hatékonyan befolyásolni a rájuk bízott csoport teljesítményét. Vezetői készségfejlesztésünk programjai eszközöket kínálnak, amelyekkel ezek a célok elérhetők, csapataink motiváltabbá és hatékonyabbá válnak.

Az AD Solution vezetőképzési rendszere a vezetői stílusrendszereken alapszik. Ezek a vezetői készségek szintjén egymásra épülő rendszereket alkotnak, így minden vezető, vagy vezető jelölt (high potential) megtalálja a saját kompetenciaszintjének megfelelő képzést, fejlesztési módszert, tréninget. A félnapos vezetői work shop-tól a sokmodulos vezetőképzési sorozatig. Mindezek mellé olyan, a szervezet működtetését és a teljesítmények pozitív befolyásolását segítő, vagy támogató eszközöket ismerhetnek, és gyakorolhatnak be, amelyek alkalmazásával egyéni és vállalati szinten is előre lépnek.

Az AD Solution vezetői programjaival igyekszik lefedni azt az ideális kompetencia-és viselkedéshalmazt, melyben korunk, és a piaci elvárásoknak leginkább megfelelő, a munkahelyi helyzetekben leggyakrabban és leghatékonyabban alkalmazott vezetői készségek fejlesztése valósul meg.

Az egymásra épülő vezetői stílusrendszerek:

  1. Szituatív vezetés
  2. Teljesítménymotiváció
  3. Empowerment
  4. TFP – termelővállalati fejlesztési programok

    Értékesítés fejlesztés