2014.06.07 - Hírlevél - 2014/1

AD Solution proaktív értékesítés tréningek

2010.10.31 - Hírlevél - 2010. IV. negyedév

AD Solution Terepjárós Kalandtúrák 2010-2011.

Valamennyi hírünket elolvashatja a Hírek menüpontban.

AD Solution Terepjárós Kalandtúrák 2010-2011.

Terepjárós kalandtúránkra minden érdeklődőt sok szeretettel és barátsággal várunk! Felejthetetlen élményben lesz részük! Kihívás, szórakozás, kaland, élmény, feltöltődés! Mi mindent megszervezünk, legyen az a helyszín egyeztetés, a szállás, a catering, a dokumentációk, vagy a piszkos anyagiak.

A kalandtúra helyszínéről

A Vértesben, mintegy 3000 ha területen kalandozunk, ez kb. 220 km erdészeti és mezőgazdasági földutat jelent. Gyönyörű erdőségekben, tavak között, réteken át.

Mire számíthat a jelentkező?

Nálunk a túrákon a résztvevők vezetik az autókat, így a jogosítvány majd ne maradjon otthon. Mehetünk 1-2 autóval és akár 6-8 autós karaván is útnak indulhat.

Lehetőség van a kalandtúrát különböző programelemekkel színesíteni. Tudunk igazán férfias, kihívó túrát összerakni, amikor „Csak a küldetés számít!” Nem akarunk és nem is tudunk megfeledkezni a gyengébbik nemről. Amikor nincs rajtuk a férjek, barátok „vezetésszakmai” tekintete, nos...

Tehát, kalandra fel! jelentkezés! Jutalmazás! Motiváció! Teljesítmény!

Kik voltak a cégben az idei év legjobb teljesítői? Mivel jutalmazzák meg őket? Itt az alkalom, hogy egy maradandó emlékkel, élménnyel!

A legjobb teamnek keresnek az év végére meglepetést? Hát rajta! Nevezzék be őket egy Terepjárós kalandtúrára! – Jövőre is ők lesznek a legjobbak!

Van egy szervezeti egység, akik már igazán megérdemlik, hogy teljesítményüket elismerjék?! Lepjék meg őket az AD Solution Terepjárós Kalandtúrájával!

Jelentkezni Polgár Attilánál lehet.

Galéria