2014.06.07 - Hírlevél - 2014/1

AD Solution proaktív értékesítés tréningek

2010.10.31 - Hírlevél - 2010. IV. negyedév

AD Solution Terepjárós Kalandtúrák 2010-2011.

Valamennyi hírünket elolvashatja a Hírek menüpontban.
AD Solution képzési központ

Az AD Solution Képzési Központja a Vértes erdő mintegy 3000 hektáros területén csodálatos környezetben található. Az indoor képzéseink javasolt helyszíne a létesítmény konferenciarészlege, míg az outdoor és az offroad programjaink akár saját terepjáróinkkal zajlik az erdei és kiépített pályákon, miközben Résztvevőink a vadászkastély Panzió romantikus „patakparti vendégszeretetét” élvezhetik.

Két épületben összesen 31 fő részére biztosítunk szálláslehetőséget. Az egykori vadászkastélyban 7 db kétágyas és 2 db háromágyas, a tornácos parasztházban 2 db egyágyas és 3 db háromágyas szoba található, melyek mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik (WC, zuhanyzó). A szobákban telefon, televízió és internet csatlakozási lehetőség szolgálja vendégeink kényelmét.

AD Solution képzési központ

A vadászkastély épületben kapott helyet a 40 fő befogadására alkalmas étkező is, amely az étkezések mellett a beszélgetések, rendezvények (borkóstoló, szivarozás) kellemes helyszínéül szolgálhat.

Az újonnan épült konferenciaépületben 86,5 m2-es légkondicionált előadóterem található, melyben akár 100 fő részére tudunk helyet biztosítani. Természetesen kívánságra a terem berendezése bármilyen formában megoldható.

A tréningekhez, előadásokhoz projektort, vetítővásznat, laptopot, televíziót, CD-, DVD- lejátszót, flipchartot, internet hozzáférési lehetőséget, hangosítást biztosítunk.

Az előadásokat követő pihenést, kikapcsolódást szauna és pezsgőfürdő, valamint a klubszobában található biliárd, csocsó, darts és kártyaasztalok szolgálják.

Tréningek, előadások utáni kikapcsolódás is biztosított:

  • borkóstolós programok
  • szivar estek
  • lovaglás, lovaskocsikázás, lovasszánozás
  • terepjárós túrák
  • szauna, jakuzzi
  • biliárd, darts, csocsó, asztalitenisz, füves futball-és betonos streetball pályák
  • túrázási lehetőség
  • bogrács-és grillparty

Gyönyörű környezet, változatos terep, rengeteg lehetőség, vadászkastély-szállás, mindez egy helyen!

Galéria